Бургас. Няма как да има здравни мерки без икономически и

...
Бургас. Няма как да има здравни мерки без икономически и
Коментари Харесай

Ричард Алибегов, БАЗ: Няма как да има здравни мерки без икономически и социални

Бургас. Няма по какъв начин да има здравни ограничения без стопански и обществени. Това сподели по време на митинга „ Свобода за бизнеса “ в Бургас Ричард Алибегов, ръководител на Българската асоциация на заведенията (БАЗ), съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Бургас .

„ Хората са недоволни от заповедта на министъра. Няма по какъв начин да се работи до 23.00 часа, няма по какъв начин да се работи на 50% и най към този момент – няма по какъв начин да има здравни ограничения, без стопански и обществени. Във всеки град е по този начин - хората са извънредно недоволни и са подготвени да продължат с митингите до дъно, до момента в който не се махне заповедта на министър Кацаров и до момента в който не се обсъдят с сектора съответни стопански и обществени ограничения “, уточни ръководителят на БАЗ.

Алибегов отвърна на изявленията, че митингите са голословни, като съобщи, че подхванати обществени ограничения в действителност няма. „ Даже мярката 60/40, която промотират от Кабинета, е единствено за работещите бизнеси, а и все още е спряна “, добави той.

По думите му на 28-ми септември т.г. следва народен митинг, който ще бъде проведен, дружно с превозвачите и с таксиметровите водачи.

„ Силният ни месец тази година беше август, само че един месец няма по какъв начин да компенсира година и половина без работа или единствено частична “, добави Ричард Алибегов.

Мария ПОПЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР