Бургас. Националният фолклорен ансамбъл Българе ще представи новия си мащабен

...
Бургас. Националният фолклорен ансамбъл Българе ще представи новия си мащабен
Коментари Харесай

Бургас: Националният фолклорен ансамбъл Българе ще представи новия си мащабен проект първо пред публиката в града

Бургас. Националният фолклорен отбор " Българе " ще показа новия си огромен план първо пред публиката в града. Това ще се случи на 19 юли, четвъртък, от 21.00 часа в Летния спектакъл на морския град, оповестиха от пресцентъра на Община Бургас .
Събитието е ко-продукция на Национална импресарска мрежа и Националния фолклорен отбор " Българе ", със съдействието на Община Бургас.
Интригуващият музикално-танцов театър съставлява околосветско странствуване и завладяваща приказност от емблематичните музика и танци на доста страни - България, Турция, Гърция, Италия, Франция, Англия, Съединени американски щати, Латинска Америка и Русия. Акцентът в спектакъла е върху най-богатия фолклор на планетата - българския. Освен че ще се насладят на доста красива музика, песни и танци, феновете обезпечено ще се почувстват заредени с позитивизъм, тъй като спектакълът е и самобитна смехотерапия, настояват уредниците на над двучасовото зрелище.
Наред с главния участник - отбор " Българе ", на сцената Национална импресарска мрежа ще изведе едни от своите най-атрактивни актьори артисти: тримата български тенори " Уникалните гласове ", Албена Вескова, Звезди (Ахат), Интро квартет, прелестните сопрана от триото " Ле контессе ", дуета Крис и Велин, участници в церемонията при откриването на българското Европредседателство, виртуозния гайдар Веселин Кузмов, майстора на шотланската гайда Росен Росенов, младите танцьори от " Денс стейшън " и още известни български реализатори.
Префразиран, паметният въпрос на Тодор Колев от именитото му тв шоу ще бъде насочен от различен шуменски комедиант - Крум Крумов, основно настоящо лице в тази музикално-танцова авантюра, която ще показа през своя комичен калейдоскоп на феновете.
Спектакълът е основан от потвърдилия се с истинските си хрумвания хореограф и режисьор Христо Димитров, основател на НФА " Българе ", триото тенори " Уникалните гласове ", Фестивала на фолклорната носия в Жеравна и ред други огромни културни и патриотични хрумвания и събития.
Билетите на цени от 12, 15, 20 и 25 лв. са към този момент в продажба на лятна каса " Часовника " и в мрежата на Eventim.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР