Бургас. Национална изложба на цветя Флора 2019″ ще се проведе

...
Бургас. Национална изложба на цветя Флора 2019″ ще се проведе
Коментари Харесай

Бургас: Национална изложба на цветя „Флора 2019″ ще се проведе в периода 28 април – 7 май

Бургас. Национална галерия на цветя „ Флора 2019″ ще се организира в интервала 28 април – 7 май. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Подготовката за едно от най-вдъхновяващите изложби „ Флора Бургас “ 2019г. към този момент е в разгара си. Производители и вносители на цветя, посадъчен материал, архитектурни и художествени произведения и детайли, лека градинска техника, препарати и други експонати, имащи отношение към тематиката на изложбата могат да подадат своите поръчки за присъединяване. Цветното предизвикателство на ревюто тази година е: “Цветно “. Това е концепцията, над която ще работят участниците – флористи, компании производители и вносители на цветя, ландшафтни архитекти, експерти в региона на цветното изкуство.
Подробности за всеки един от участниците, предлаганите цветя, подготовката на арт инсталациите, тематичните демонстрации и презентации, част от „ Флора Бургас “ 2019г. може да следите в страницата на експо център Флора: https://www.facebook.com/floraburgas/.
Подробна информация, правилник, покана и форма на поръчка за 35-то издание на Национална галерия на цветя „ Флора Бургас “ 2019г. може да откриете тук:
https://www.burgas.bg/bg/events/view/2005?fbclid=IwAR1vob1pBAPfJ9fMnbCgQ5xAf1OYueMjN4pNA5YrRnxTXre53cgTWUt94S4
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР