Бургас. Настоящи и бъдещи ИТ специалисти от Бургас ще участват

...
Бургас. Настоящи и бъдещи ИТ специалисти от Бургас ще участват
Коментари Харесай

Настоящи и бъдещи ИТ специалисти от Бургас ще участват в благотворителен мини плажен волейболен турнир

Бургас. Настоящи и бъдещи ИТ експерти от Бургас ще вземат участие в благотворителен мини плажен волейболен шампионат през днешния ден от 14.00 часа на волейболното игрище на Централния плаж. Това оповестиха от Общината . Надпреварата се провежда от водещата софтуерна компания A Data Pro в поддръжка с Община Бургас, като част от визията на бизнеса да поддържа младите фрагменти и да бъде дейна част от обществения и публичен живот на морския град.

В надпреварата ще вземат участие експерти от екипа на A Data Pro и бъдещи такива от Професионална гимназия по компютърно програмиране и нововъведения в Бургас. Всички средства, събрани по време на шампионата, ще се дарят за щедрост на Комплексен онкологичен център, за закупуване на перуки за онкоболни.

„ A Data Pro цели да подтиква развиването на младите експерти в региона на новаторските технологии. Осъществяваме това, като се включваме в разнообразни начинания, ориентирани към новото потомство. Радваме се, че с поддръжката на Община Бургас осъществяваме една по-различна интензивност на партньорство сред бизнеса и образованието “, разяснява Илия Кръстев, изпълнителен шеф на A Data Pro.

Като част от визията си за подкрепяне на младото потомство, в края на юли 2021, A Data Pro поддържа също събитието на ABLE Activator – Weekend Startup Crash course, извършен още веднъж в гр. Бургас. Целта на мероприятието бе да подкрепи повече амбициозни, младежи да генерират новаторски хрумвания и да придобият умения за развиване на действителен бизнес.

A Data Pro e интернационална компания, профилирана в медийните и бизнес разбори, както и всичко, обвързвано с обработка на данни и информация. Има над 500 чиновници, и продължава интензивно да наема ИТ експерти и анализатори в това число и в Бургас.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР