Бургас. Налага се утре, сряда, 1 декември, в часовете от

...
Бургас. Налага се утре, сряда, 1 декември, в часовете от
Коментари Харесай

Реорганизация на движението предстои на 1 декември по бул. „Демокрация“ в Бургас заради доставката на ядрено-магнитен резонан

Бургас. Налага се на следващия ден, сряда, 1 декември, в часовете от 09.00 до 15.00, рейсовете от градския превоз да се движат не в своята специфична лента по ул. „ Демокрация “, а дружно с останалите коли. Това важи за правата от кръстовището с бул. „ Сан Стефано “ до кръстовището с ул. „ Ген Гурко “, оповестиха от Общината .

За потреблението на спирка „ Сан Стефано “ на ул. „ Демокрация “ – след кръстовището с бул. „ Сан Стефано “ в посока ул. „ Ген. Гурко “ – рейсовете ще стопират на местата за паркиране от Синята зона против нея, като ще бъде обезпечен пешеходен достъп за прекосяване.

" Причината за тази краткотрайна смяна е обвързвана с доставката и комплицираното разтоварване на скъпа съвременна здравна техника за ДКЦ 2 – някогашната Трета поликлиника. Утре в Бургас идва чисто нов Ядрено-магнитен резонанс, модел Magnetom Lumina, създаден тази година. Цялата система тежи над 7 тона. Превозът на апаратурата се реализира с камион на производителя „ Сименс “. Разтоварването ще стане с автокран. След монтаж и калибровка, чака се новият ЯМР да проработи с пациенти при започване на идната година. Междувременно Община Бургас обезпечи средства и сега извършва план за изцяло саниране на постройката, в която се обитава ДКЦ 2 ", допълват от локалната администрация.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР