Бургас. На 22, 23 и 24 август в Бургас ще

...
Бургас. На 22, 23 и 24 август в Бургас ще
Коментари Харесай

Бургас: В града ще се проведат 11-ите Летни празници на изпятата поезия „Солени ветрове“

Бургас. На 22, 23 и 24 август в Бургас ще се организира 11-ите Летни празници на изпятата лирика „ Солени ветрове “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Това е най-големият интернационален фестивал на поетите с китара (бардове или още Singer-songwriters) в България.
На 22 август от 19.00 часа на сцена „ БулевАрт “ ще се организира концерт „ Младите ветрове “ на създатели или интерпретатори на песни (до 30-годишни). Ще се организира и „ Кръгът на барда “ – концерт на бардове от едноименния клуб за авторска ария - Бургас и другари.
На 23 август от 17.30 часа на Открита сцена „ Охлюва “ ще се организира „ Песента на барда “ - внушителен концерт с авторски песни (I част), както и „ Кучешката вахта “- концерт с хумористични и сатирични песни, пародии и скечове.
На 24 август от 19.00 часа на Открита сцена „ Охлюва “ ще се състои „ Песента на барда “ – внушителен концерт с авторски песни (II част). Ще се организира и „ Срещу вятъра “ - конкурс за нова ария, изразяваща дейна гражданска позиция, както и „ Бардовете по света “ – известни песни на български и задгранични бардове. Входът е свободен.
Организатор на фестивала е Сдружение „ Солени ветрове “ със съдействието на Община Бургас.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР