Бургас. Кръг от държавния шампионат по планинско колоездене Дърт Джъмп“

...
Бургас. Кръг от държавния шампионат по планинско колоездене Дърт Джъмп“
Коментари Харесай

Кръг от държавния шампионат по планинско колоездене „Дърт Джъмп“ ще се проведе в Бургас на 13 юни

Бургас. Кръг от държавния шампионат по планинско колоездене „ Дърт Джъмп “ ще се организира на 13 юни, неделя на „ Байк парк “ в Морската градина. Това оповестиха от Общината . Очакват се поръчки от над 40 състезатели от цялата страна, които са разграничени в разнообразни категории, съгласно възрастта си.

В първата са деца до 9 години. Следващите са от 10 до 12 години, от 13 до 14, от 15 до 16 и над 17 годишни, както момчета, по този начин и девойки. Организатор е клуб по планинско колоездене „ Шор Инвейдърс “ с поддръжката на Община Бургас. Такса за присъединяване няма да се събира.

Домакините ще се показват с 15 състезатели в обособените категории. Записването за атрактивната конкуренция и формалната подготовка е от 14.00 до 15.00 часа. Веднага по-късно е откриването и началото на надпреварата. Награждаването ще стартира към 16.00 часа. Всички от призовата тройка в обособените категории ще получат медали и по един квалитетен финландски шоколад.

„ Вярвам, че ще се получи съревнование с доста адреналин за участници и фенове. Шоуто е обезпечено “, съобщи ръководителят на клуб „ Шор Инвейдърс “ Николай Желев. Той се похвали, че към този момент имат оголен филиал на бургаския клуб в далечна Финландия, който от ден на ден набира инерция.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР