Бургас. Бургаското семейство д-р Илиян Иванов, който отскоро е и

...
Бургас. Бургаското семейство д-р Илиян Иванов, който отскоро е и
Коментари Харесай

Семейство от Бургас е в екипа на номиниран за Оскар късометражен филм

Бургас. Бургаското семейство доктор Илиян Иванов, който неотдавна е и професор по психиатрия, и неговата брачна половинка доктор Дана Проданова – стоматолог, са асоциирани продуценти на номинирания за премия „ Оскар “ късометражен филм " Дълбоко чувство " ( " Feeling Through " ). И двамата живеят от доста години в Съединени американски щати. Това оповестиха от Община Бургас .

Филмът споделя за среднощната среща на безприютен младеж с възрастен незрящ и ням мъж. Сценарист и режисьор е Дъг Роланд, а изпълнителен продуцент Марли Матлин - носителка на " Оскар " и на " Златен глобус " за най-хубава актриса във кино лентата " Деца, забравени от Бога ".

„ Това е първият филм в историята на изкуството, в който е нает кьорав и ням артист. Вълнуваме се, че участваме в плана и имаме вяра, че той ще остави трайна следа “, сподели проф. Иванов.

„ Знам, че хората от Бургас носят в себе си гений и упоритост и се гордея с това. Но въобще не съм предполагал, че тази година името на града ни ще се загатва паралелно до това на премиите " Оскар " не един, а два пъти! Така че и вълненията ни стават двойни. Пожелавам триумф на Мария и двамата доктори, обичащи изкуството. И благодаря за прелестната реклама, която вършиме на Бургас и България “, разяснява кметът Димитър Николов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР