Бургас. Ако обичате кучета и имате желание да помогнете на

...
Бургас. Ако обичате кучета и имате желание да помогнете на
Коментари Харесай

Благотворителна инициатива помага на кучетата от общинския приют в Бургас

Бургас. Ако обичате кучета и имате предпочитание да помогнете на тези, които нямат собствен дом и фамилията, можете да се включите в самодейността на Общинския подслон за безстопанствени кучета Бургас. Това оповестиха от Общината .

Едната опция е да закупите благотворителен календар, да дарите пари в особено направените кутии за дарения, които може да намерите в новата библиотеката, Културен дом НХК и в павилиона на Оперативна програма " Морски знаци ". Може да извършите финансово подаяние, съгласно опциите си, като употребявате дарителската сметка на Община Бургас:

Банкова сметка за дарения
IBAN: BG08SOMB91308424151744
БАНКА: ОБЩИНСКА БАНКА АД
BIC: SОMBBGSF
Вид заплащане: 445100
Основание: Дарение подслон за кучета

Задължително в полето „ Основание “ е нужно да уточните защо тъкмо желаете да се употребяват средствата - за храна, интервенция, хигиенични средства, за несъмнено куче или при потребност, за който и да е питомец на Приюта.

Най- дълготрайната и добра алтернатива, посредством която ще помогнете на куче от Приюта, е да го осиновите. Това обаче е отговорност, която би трябвало да сте сигурни, че можете да поемете, защото животните не са играчки и бързо се привързват към стопаните си. Ако по-късно решите да го разсиновите, контузиите върху душeвността и общото му положение са извънредно отрицателни.
Събраните средства ще бъдат употребявани за увеличение броя на кастрираните животни, за осъществяване на задомителни акции, лекуване на тежко заболели безстопанствени и изоставени домашни животни и създаване на нови уреди в общинския подслон.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР