Буреносен облак е надвиснал над главата на дъщерята на големия

...
Буреносен облак е надвиснал над главата на дъщерята на големия
Коментари Харесай

Буреносен облак е надвиснал над главата на дъщерята на големия актьор Кирил Господинов

Буреносен облак е щръкнал над главата на дъщерята на огромния артист Кирил Господинов - Веселина.

Наследничката на Баш Майстора непрестанно е застигана от драми и неприятности в персонален проект и към този момент е на лимита на нервите си, показа самата тя във Facebook. През април тази година тя изпрати майка си Михаела Кортенска, която се спомина след тежък коронавирус. От известно време пък Веселина е без половинката си и се грижи сама за двете си деца и дома си. 

Последната неволя, която я сполетяла, е правосъдна присъда. Съседка от третия етаж в кооперацията, в която живее, решила да й търси сметка за наводняване от преди 15 години. Веселина въобще не знаела за битовия случай от миналото. След кончината на майка й, комшиите на Кортенска я нападнали, а пострадалата я осъдила за вредите и блокирала всичките й сметки. Щерката на Баш Майстора се видяла в знамение, защото брачният партньор й я напусна и се покри и тя сама отглежда двете им деца. 

Даниел, с който сякаш имаха благополучен брак, липсващ още до момента в който майка й била в кома в болница. Изоставил Веселина в тежкия за нея миг и спрял да си подвига телефона. Не отишъл и на погребението. После почнали свадите посред им и тя схванала за негови изневери. Покрай напрежението два пъти я приемали в болница, само че тя отказвала да остане дълготрайно време, тъй като няма кой да гледа децата й. Пробвала няколко месеца да живее и работи в Холандия, с цел да си стъпи финансово на краката, само че и там блъснала на камък. Нито в чужбина, нито в България вземала обществени помощи и изнемогвала. Сега и разноските около присъдата за наводнението напълно я оставили без пари, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР