Бунтът срещу Янко Янколов се разраства, научи ексклузивно агенция BulNews.bg.

...
Бунтът срещу Янко Янколов се разраства, научи ексклузивно агенция BulNews.bg.
Коментари Харесай

Извънредно! Бунтът срещу новия директор на полицията във Враца се разраства, напускат още висши полицаи

Бунтът против Янко Янколов се разраства, научи извънредно организация BulNews.bg. Сред чиновниците на Министерство на вътрешните работи във Враца продължава да се натрупа неодобрение от стила и методите на работа на новия шеф на полицията и затова започнаха да валят рапорти за овакантяване на системата.
Крак повлече шефът на „ Криминална полиция “ и предходник на Янколов в регионалната дирекция Цветелин Стоянов. Макар че бе разгласен като заместител на Янколов, той устоя единствено един месец и подаде доклад за пенсиониране. В своя обява от 16 април само нашата медия предизвести, че професионалните качества на новия шеф са дискусионни и това ще докара до още оставки на висши служители на реда.
Един месец по-късно нашата прогноза се сбъдна. Вчера рапорти за овакантяване на системата на Министерство на вътрешните работи са подали началникът на районното ръководство на полицията в Мездра Цветомир Драгановски и неговият заместител Крум Стоянов. И двамата са млади служители на реда с опит и в техния случай повода за същественото им решение не е постигане на възрастта за пенсиониране, а противоречие с методите на работа на новия шеф на полицията във Враца.
Агенция BulNews.bg продължава да стои зад прогнозата си, че това няма да са единствените началници, които ще си тръгнат от Министерство на вътрешните работи поради Янко Янколов. И до момента в който системата се тресе от явно неверната кадрова политика на вътрешното министерство, виновникът за това продължава да обикаля за срещи в общини и институции в региона, след които напоително се тиражират негови фотоси. Време е някой от София да изясни на Янко Янколов, че не е кинозвезда, а шеф на полицията в един от най-тежките региони на България…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР