Бум в наемането на кемпери и каравани през лятото. Докато

...
Бум в наемането на кемпери и каравани през лятото. Докато
Коментари Харесай

Защо има бум на кемпери и каравани за лятото

Бум в наемането на кемпери и каравани през лятото. Докато огромните хотелски комплекси имат съществени компликации при запълване въз основата си, това лято къмпингите регистрират извънреден интерес при наемането на каравани и бунгала. Къмпингуващи описват, че отсядайки в къмпинг освен се усещат по-сигурни и предпазени в изискванията на пандемия от COVID-19, само че и са в непосреден допир с плажа и природата, заяви Нова тв.

Наемането на каравана е положителният вид за почивка без съседи и на метри от водата. Зорница Димитрова от Стара Загора почива на каравана дружно със фамилията си.„ Преди 3 години хората, на които сме кумове, ни подариха пребиваване на каравана. Оттогава се влюбихме в къмпингуването. Ако човек не усети какво е природата да е покрай теб, няма по какъв начин да разбере, какво е това да къмпингуваш ”, споделя тя. Наели са караваната за близо седмица. Заради пандемията тази година са решили да съблюдават обществена отдалеченост. „ 220 лв. е тук, на първа линия. Караваните са безусловно оборудвани, има всичко. Дори и красивите плажове в Гърция и хотелите не могат да ти дават това чувство, което е тук ”, споделя още Зорница.

 

Според работещи в сектора по отдаването на каравани и кемпери чартърен цените да услугата варират от 150 до 250 лв. за денонощие, като нормално се заплаща депозит в размер на към 1 000 лв., който при връщане на караваната в положително положение се възвръща.Тази година къмпингите са притегателни и за искащите да почиват в бунгала. Освен бюджетните къмпинги, това лято по Южното Черноморие изключително желани са модерните бунгала, които съчетават разкош и непосредственост до природата.

„ При по-дълги престои предлагаме отстъпка за нашите посетители сред 7 и 10%, като цената на вечер започва  от 180 лв. за цяло семейство ”, споделя Елена Пинелова, която е шеф къмпинг „ Градина ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР