Бултрако Моторс, клон Пловдив, става официален дилър на високотехнологичната марка

...
Бултрако Моторс, клон Пловдив, става официален дилър на високотехнологичната марка
Коментари Харесай

Subaru е новата марка в портфолиото на Бултрако Моторс Пловдив

Бултрако Моторс, клон Пловдив, става формален дилър на високотехнологичната марка Subaru. Това бе оповестено на 21 юни на особено събитие във връзка откриването на новия шоурум на японските коли, известни със своите боксер мотори и Системата за задвижване на всички колела Symmetrical All Wheel Drive. Така бул. " Пазарджишко шосе " 82 в града под тепетата става още по-атрактивен адрес за феновете на японското автомобилостроене.
На откриването на новия дом на Subaru участваха представители на висшия мениджмънт на Субару Италия - Такаши Ямада, общоприет управител, Кенджи Мукай, бизнес координатор и управител външни пазари, Андреа Мереа от интернационалния отдел на Субару Италия и Владимир Димитров, районен управител на компанията за България.



" Днешният ден е превъзходен за Субару Италия, тъй като имаме прелестен нов сътрудник в лицето на Бултрако Моторс Пловдив, компания с 26-годишен опит в автомобилния бизнес и с отлична търговско-сервизна база, която дава отговор на нашите високи условия. Вече 65 години Субару е знак на високо качество, отлични динамични индикатори и екологичност. Японската компания в началото е произвеждала самолети. Това ни прави неповторим бранд кадърен да се отличава от конкуренцията с помощта на технологиите, които използваме. Пожелавам доста щастливи и удовлетворени клиенти на новия член от дилърското ни семейство в Европа, което с всеки минал ден става по-голямо ", акцентира Ямада-сан по време на откриването на новото дилърство.



" Щастлив съм, че добавихме в портфолиото си една изключителна марка в лицето на Субару, която към този момент 40 години се слави със своите извънредно надеждни боксерови мотори, а от повече от 30 години е знак на високата проходимост с помощта на системата със симетрично задвижване на всички колела ", показа Костадин Грозданов, изпълнителен шеф на " Астреко холдинг ", част от който е и дилърството Бултрако Моторс Пловдив.

" Разполагаме с млад, само че извънредно професионален екип. Тук, в шоурума ни ще видите най-новите модели от гамата на Subaru – емблематичния Forester, изключителния Outback, новото потомство на Subaru XV. Всички ние сполучливо преминахме през образованието за предпродажбено и следпродажбено обслужване, обезпечено от Subaru ", съобщи Ангелина Деведжиева, изпълнителен шеф Бултрако Моторс и шеф на Subaru Пловдив. " Смятам, че ще оправдаем доверието, което ни оказа Subaru Италия, избирайки ни за формален дилър на марката за район Пловдив ", додаде още тя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР