Bulgaria wants you“ дава възможност и избор на хората. Нашето

...
Bulgaria wants you“ дава възможност и избор на хората. Нашето
Коментари Харесай

Андрей Арнаудов: България се променя благодарение на хората, които живеят в нея

" Bulgaria wants you “ дава опция и избор на хората. Нашето обръщение не е " Останете в България “ или " Завърнете се безусловно “. Нашето обръщение е: България се трансформира с помощта на хората, които живеят в нея, с помощта на частния бизнес. Това сподели съоснователят на платформата " Bulgaria wants you “ Андрей Арнаудов в предаването " Денят на фокус “ на Радио " Фокус “. 

Той акцентира, че платформата не е ориентирана към българите в чужбина, а към задържане на българите в родината и завръщането им от чужбина. " Нашето обръщение е младежите да заминат в чужбина, в случай че желаят да учат и да се развиват, само че след това да се завърнат. Ние даваме избор на всички да видят дали България ще им предложи такива условия, че да създадат сами живота си по-добър “, сподели той. 

По думите му, българското общество е това, което основава положителни или неприятни условия за живот и развиване в страната ни, а не политиците. " Ние – със личните си старания, със личната си разпоредителност и със личната си религия. Не би трябвало да бъркаме политиката с обществото, бизнеса и живота. Политиката е просто едно опрощение за триумфите или неуспехите ни “, счита съоснователят на " Bulgaria wants you “.  

В момента живеем в световен свят и рецесии като КОВИД пандемията, неналичието на енергийни и суровинни източници, войната в Украйна неизбежно се отразяват на всички общества. Последствията мъчно могат да бъдат овладени на национално равнище, посредством национални политики, акцентира Андрей Арнаудов.  

" Основните, които движат, развиват, оправят или скапват една страна, са хората, които живеят в нея, и бизнесът. Държавата не участва в такава огромна степен в живота на хората, в каквато присъстваше преди 1989 година Политиците са значими, естествено, само че те сега могат да повлияят, в случай че са доста кадърни и доста качествени, да вдигнат с 20% резултата от това, което вършат бизнесът и хората, и в случай че са доста некадърни и некачествени, да го смъкват с 20% “, съобщи Арнаудов. 

Той акцентира, че в България се появяват от ден на ден частни компании, които основават все по-добри условия за работа и развиване на младежите. " Има прелестни български компании във всевъзможни браншове, които изнасят своя артикул, без значение дали той е интелектуален или веществен, по целия свят. Има младежи, които основават компании, които костват милиони, милиарди “, уточни още Арнаудов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР