БулфотоРумънски, български и турски самолети изпълниха мисия на въздушна полиция,

...
БулфотоРумънски, български и турски самолети изпълниха мисия на въздушна полиция,
Коментари Харесай

Вдигнаха българските Миг-ове под тревога. 4 руски самолета облизаха въздушната граница с НАТО

Булфото

Румънски, български и турски самолети извършиха задача на въздушна полиция, като придружиха четири съветски самолета, прелетели във вторник над Черно море наоколо до въздушното пространство на НАТО, оповестява организация Аджерпрес.

Говорителят на министерството на националната защита на Румъния Константин Спину посочи, че съветските самолети не са навлезли във въздушното пространство на НАТО, само че траекторията на полета им е била наоколо до него. Той изясни, че съветските самолети са навлезли в зона, в която страните имат право да изискат идентификация, а задачата по въздушна полиция е била осъществена под командването на НАТО, съобщи Българска телеграфна агенция.

Руските самолети - два бомбардировача Ту-22, съпроводени от два изтребителя Су-27, са били съпроводени поредно от два самолета МИГ-21 на румънските Военновъздушни сили, два български МИГ-29 и два турски Ф-16. Командването на НАТО взема решение какви самолети, изпълняващи задача по въздушна полиция могат да се вдигнат във въздуха според от траекторията на полета, сподели представителят на румънското министерство на защитата.

Обединеното въздушно командване на НАТО уточни на страницата си във ``Фейсбук``, че самолети на въздушната полиция на НАТО от Румъния, България и Турция са били вдигнати поради съветска въздушна интензивност наоколо до въздушното пространство на НАТО.

НАТО е решена да пази въздушното си пространство и насочи явен сигнал за своя потенциал за реакция. Изтребителите за бързо реагиране на Алианса са в непрекъсната подготвеност да излетят при положение на неразбираема обстановка наоколо до въздушното пространство на НАТО, подчертаха от Обединеното въздушно командване.

От пресслужбата на съветското министерство на защитата показаха, че два бомбардировача Ту-22М3 са изпълнили на 19 май планов полет над неутрални води в акваторията на Черно море, съобщи ТАСС. В обособени стадии от маршрута самолетите Ту-22М3 са били съпроводени от изтребители на Южния боен окръг, уточни съветското министерство на защитата и подсети, че далекобойната авиация постоянно извършва полети над неутрални води в Арктика, северната част на Атлантическия океан, Тихия океан, Черно и Балтийско море.

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 MrBean (преди 10 секунди) Рейтинг: 29771 | Одобрение: 4686 И к`ъв са го дирили насам,Крим не им ли стига? И ръб 04 е съветски.. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР