БулфотоНапрежението между САЩ и Русия расте.САЩ имат таен план, насочен

...
БулфотоНапрежението между САЩ и Русия расте.САЩ имат таен план, насочен
Коментари Харесай

Ню Йорк Таймс: САЩ имат таен план срещу Путин

Булфото

Напрежението сред Съединени американски щати и Русия пораства.

" Съединени американски щати имат скришен проект, ориентиран против съветския президент Владимир Путин ", написа в. Ню Йорк таймс.

" Администрацията на американския държавен глава Джо Байдън е подготвила проект за дейности в интернет, чиито цели са стопанинът на Кремъл и водещи силови структури в Москва. Тези дейности би трябвало да изпратят явен сигнал към господин Путин и неговото най-близко обграждане, които ще видят резултатите от дейностите ни. Акцията ни няма да засегне елементарните хора в Руската федерация и нашите дейности ще останат невидими за останалия свят ", това сподели събеседник на медията.

" По-рано президентът на Съединени американски щати издаде заповед за създаване на по-ефективна система за отбрана на уеб страниците на федералните институции против хакерски офанзиви. В края на предходната година страниците в интернет на доста държавни институции бяха атакувани от извършители на сигурността в международната мрежа, работещи за Москва ", написа още вестникът.

" Русия изрично отхвърля да е съпричастна към хакерски офанзиви ", уточни медията, представена от вести.бг.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР