БулфотоАко не е ви е ясно, Борисов ще прави преврат.

...
БулфотоАко не е ви е ясно, Борисов ще прави преврат.
Коментари Харесай

Илиян Василев: Ако не ви е ясно, Борисов ще прави преврат

Булфото

Ако не е ви е ясно, Борисов ще прави прелом. Сега са пътностроителните компании, по-късно ресторантьори, по-късно консуматори, администрация, написа във Facebook дипломатът Илиян Василев.

" Най-големите касови наличия са в сходни пътностроителни компании. Получили са големи пари, само че в този момент няма с какво да се разплатят. Защо ли? Защото на каса са изтеглили пари с цел да ги дадат за рушвети и не е останало с цел да се разплатят.

Един от триковете, които употребяват е в този момент да си раздадат бързо дивиденти, с цел да оправдаят неналичието на пари в касата или да закупят ниви и други нискостойности парцели на по-високи стойности.

Едно качество му липсва на Радев - неотстъпчивост и увереност. Започна доста да се преценява, сакън по-решително дейности да не се отрази отрицателно на акцията му и Борисов си натрупа дивиденти.

Национална агенция за приходите какво спи, ДАНС? Характер би трябвало господа, с цел да измъкнете колата от калта и клопките на Доган и Борисов. И несъмнено разум. "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР