Булфото79-годишната Мика Зайкова предизвика фурор вчера с откриването на 45-тото

...
Булфото79-годишната Мика Зайкова предизвика фурор вчера с откриването на 45-тото
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Май ГЕРБ не са разбрали какво им се е случило

Булфото

79-годишната Мика Зайкова провокира възторг през вчерашния ден с откриването на 45-тото Народно заседание, а мненията не стопират.

" Българският народ победи в тези избори. Май ГЕРБ не са разбрали какво им се е случило. Победата не е за тях, а за българския народ. В тази зала няма спечелили ". Това сподели пред БНР депутатът от " ИТН " Мика Зайкова, която откри и управлява първото съвещание на 45-ото Народно заседание като доайен измежду народните представители. Тя посочи, че народът е споделил, че желае смяна и е изпратил депутатите в Народното събрание, с цел да я създадат.

Зайкова пожела на Народно събрание да има задоволително дълъг живот, с цел да бъдат направени промени в някои значими закони - за обществените финанси и наложително Изборния кодекс:

" Има неща, които не можем да създадем в този момент, тъй като би трябвало смяна в Конституцията, само че има неща, които можем - примерно за машинно гласоподаване ".

Мика Зайкова показа, че желанието ѝ е да бъде член на парламентарната комисия по бюджет и финанси:

" Целта е една - България да заеме достойното си място в европейското семейство, само че не по благосклонност. Да влезем в еврозоната, само че не по благосклонност. Както сме я подкарали обаче - нещата с финансите са доста трагични ".

Изказването на водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ ѝ е харесало, а на Десислава Атанасова от ГЕРБ е оставило неприятно усещане у нея, сподели Зайкова.

Парламентарната група на " ИТН " е имала първо съвещание, заяви тя и посочи, че е било отвън Народното събрание:

" Аз си виждам моята камбанария - финансите ", сподели в умозаключение доайенът на 45-ото Народно заседание.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР