Буквално за няколко дни водачът на листата на ПП-ДБ Борис

...
Буквално за няколко дни водачът на листата на ПП-ДБ Борис
Коментари Харесай

Контрера: Спасителят на София не е любител на фактите, а на манипулациите

Буквално за няколко дни лидерът на листата на ПП-ДБ Борис Бонев съумя да наговори десетки лъжи. Например, че той бил предложил годишните карти за възпитаници и студенти. Няма такова предложение. Единственото импортирано предложение е на Вътрешна македонска революционна организация. Датата е 20.10.2021 година

Това припомня претендентът на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване за кмет на София Карлос Контрера, който е и два мандата общински консултант в СОС и някогашен ръководител на комисията по превоз в Съвета.

Ето какво още декларира Контрера:

Борис Бонев, Симеон Ставрев и Виктор Чаушев (всички до един сега претенденти за общински съветници от ПП-ДБ) предложиха отпадането на картата за една линия! Нека си напомним!

Мога да дам още десетки образци. Сега научаваме, че Борис Бонев щял да приключва контракта за обслужването на северните линии. Т.е. ще спре новите газови нископодови рейсове и какво ще пусне по тези линии? В най-хубавия случай остарели дизели без климатик, в най-лошия случай - курсове през час. И за какво е всичко това - поради неуредените сметки сред „ Спаси София “ с частния транспортьор, който както се оказва е притежател на комерсиалната марка „ Спаси София “. Нещо намирисва на крепък спор на ползи.

За следващ път зад фасадата на угрижен жител Бонев не мисли за хората, а необмислено лъже и в действителност търси възмездие, някакъв реванш към частния оператор. Разбирам, че желае да приключи качествена и одобрявана от хората услуга, за която и Вътрешна македонска революционна организация, и аз имаме огромен принос. И това, тъй като има персонална омраза с „ МТК Груп “.

Според Бонев цената била висока. А тя в действителност е закрепена да бъде постоянно с 5% под цената на общинския оператор. Според Бонев 4.80 е повече от 5.07 лева

Пропуснал е да спомене, несъмнено, че Столичен автотранспорт е натрупал задължения за към 36 милиона лв., тъй като не се извършват решенията на СОС, а не тъй като цената на общинския оператор е по-ниска. Пропуснал е и милионите левове заеми, които се предоставиха на общинските транспортни оператори от бюджета заради рецесиите, които не са включени във въпросните 5.07 лева на километър. Доставката на транспортни средства от Столична община за общинските оператори също не се включва в цената.

Казвам това, тъй като „ спасителят “ на София не е фен на обстоятелствата, а на операциите. Така жителите остават с усещане, че този аматьор е в действителност някакъв специалист и схваща. Не, не е и нищо не схваща.

Логиката Бонева е да спрем качествената услуга (за северните квартали) с нископодови климатизирани газови рейсове ЕВРО 6 поради неговия персонален стопански спор с „ МТК Груп “, които са притежател на марката „ Спаси София “.

Ако транспортът се прави от общинския оператор, ще бъде с близо 2 млн. лева по-скъпо на година.

Разбира се, дано и да напомним, че Бонев взе 50 000 лева от Метрополитен за табелки, които си разпределиха с неговия „ колектив “, като резултатът е, че се наложи да се лепят стрелки, разпечатани на пъстър принтер, тъй като хората се губеха по станциите на метрото.

Ето за такива „ специалисти “ става дума. Надявам се софиянци внезапно да прогледнат, че така наречен спасители на София са безусловно рискови за града. Затова и приканвам Терзиев да си озапти „ специалистите “! /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР