bTV Все по-напрегнато става във Фермата: Нов свят и все по-малко

...
bTV
Все по-напрегнато става във Фермата: Нов свят и все по-малко
Коментари Харесай

Поредният отпаднал от Фермата със свои откровения

 bTV Все по-напрегнато става във " Фермата: Нов свят " и все по-малко участници остават в играта. След загуба на арената, нощес предаването напусна Александър.

В " Тази неделя " по bTV фермерът от тима на сиромасите показа, че с цел да резервира позитивизма следва един принцип: Не се взима насериозно. Имал е обаче моменти в предаването, когато не му е било смешно.

" Беше много тежко – бурята, бяхме много време мокри, без храна. Мисля, че съм свалил над 5 кг ", добави Александър.

Според него хората във " Фермата " не могат да се обединят, тъй като са взели прекомерно насериозно играта. " Преиграват, не могат да се управляват със своята упоритост, а това ще им изиграе неприятна смешка. Не мисля, че вътре хората са злобни, просто са доста " навити ", добави той.

По думите на Александър, би трябвало да бъдеш себе си, с цел да имаш триумф в предаването. Сиромахът е на мнение, че пропастта сред небогати и богати не е огромна.

По специалност е строителен бизнесмен, заниманието му е късометражното кино, а посредством него се пробва да покаже възгледите си за живота – визира и съществени тематики, а в този момент е решил да взе участие в локалните избори.

" Аз наподобявам като веселяк, само че имам и сериозна страна. Доста бързо превключвам, не ми е проблем ", сподели Александър и добави, че сега няма сериозна връзка, само че е подготвен да сътвори семейство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР