БтвНевяна Владинова остана четвърта, а Боряна Калейн - петаКатрин Тасева

...
БтвНевяна Владинова остана четвърта, а Боряна Калейн - петаКатрин Тасева
Коментари Харесай

Бронз за Катрин Тасева от многобоя на Гран При в Бърно

Бтв

Невяна Владинова остана четвърта, а Боряна Калейн - пета

Катрин Тасева завоюва бронзов орден на шампионата по художествена гимнастика от сериите Гран При в Бърно, Чехия. Българката събра общ брой от 80,750, с който стигна до третото място. Титлата в многобоя завоюва рускинята Дария Трубникова с 83,750, а втора с 82,800 точки остана нейната сънародничка Арина Аверина.

Тасева позволи неточности само при осъществяването си на лента (17,550). За композицията с бухалки тя получи 21,150, а за обръча си по музика на " Жената знамение " беше оценена с 20,750. На топка Тасева е с оценка от 20,900.

Невяна Владинова приключи четвърта в многобоя със 78,300, а Боряна Калейн пета със 77,950.

След надпреварата президентът на Българската федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева, разкри, че Катрин е играла с температура.

Здравословни проблеми имала и Владинова. Ден преди надпреварата Неви получила мощен зъбобол и се наложило да се подложи на намеса при чешки ортодонт. Въпреки това тя не се отказала от присъединяване.



На Тасева предстоят борби за медали и в четирите финала на обособените уреди, като на бухалки българката влиза с най-висока оценка. Калейн ще взе участие на обръч и топка, а Владинова на бухалки и лента.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР