bTV разполага с непоказвани досега кадри по скандалния случай с

...
bTV разполага с непоказвани досега кадри по скандалния случай с
Коментари Харесай

Само по bTV: Непоказвани кадри по скандалния случай с прокурорския син


bTV разполага с непоказвани до момента фрагменти по скандалния случай с прокурорския наследник. Видеото е от охранителни камери в Перник от деня, в който Васил Михайлов е пуснат под домакински арест.

Баща му през днешния ден се яви на разпит в Столичната дирекция за вътрешни работи. Единствено bTV съумя да снима пернишкия прокурор. Бащата на Васил Михайлов – прокурорът Бисер Михайлов, през днешния ден беше разпитван от проверяващите в Столична дирекция на вътрешните работи. По наша информация е отговарял на въпроси, свързани със сина му.

Васил Михайлов още веднъж е в дома си в Перник под домакински арест. През целия ден през днешния ден тук освен униформени, само че и цивилни служители на реда наблюдават дали той няма да излезе на открито.

След разпит, траял малко повече от час, Бисер Михайлов не пожела да отговоря на въпросите на екипа ни. По наша информация прокурорът от Перник не е подал оставка.

„ Той би трябвало, в случай че има оставка, да я подава пред Висшия правосъден съвет. Идва на работа, несъмнено “, сподели Албена Стоилова, представител на Окръжна прокуратура – Перник

bTV разполага с фрагменти от деня, в който Васил Михайлов е пуснат под домакински арест. На тях се вижда по какъв начин малко след 19 ч. мъжът пресича улицата и отива в заведението насреща. Прекарва там две минути, след което се насочва в посока адреса, на който би трябвало да изтърпява мярката си.

Вчера Софийският областен съд остави прокурорския наследник под домакински арест. А от Министерство на вътрешните работи започнаха да ревизират дали няма да излезе на открито – и с униформени, и с цивилни служители на реда.


„ Гарантирам ви, че, в случай че този човек напусне жилището си, незабавно ще бъде арестуван “, сподели Иван Демерджиев, министър на вътрешните работи

Близките на Румен Андонов, за побоя над който Васил Михайлов е обвинен, се надяват на втора инстанция мярката му да бъде променена в " задържане под стража ".

„ Мисля, че не е вярно и към този момент се усещаме безсилни. Наистина съдът, просто в действителност Бисер Михайлов го управлява “, счита Сандра Андонова, щерка на Румен Андонов.

„ Според моята информация той е напускал 9 пъти дома си и няма метод гривната да даде девет пъти неточност с шпации от 2-5-20-40 минути “, съобщи Марияна Андонова, брачна половинка на Румен Андонов.

И инспекцията на правосъдното министерство за нарушавания от страна на Главна дирекция " Изпълнение на наказванията " демонстрира, че не е имало връзка с гривната на Михайлов 40 минути.

„ И доста скоро ще имаме резултат дали има пропуск някъде в дейностите на чиновниците, които трябвало да следят “, заяви правосъдният министър Крум Зарков.

Всички те следва да дадат писмени пояснения.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР