БТВ показа самолета, който по-рано наруши въздушното пространство на 7

...
БТВ показа самолета, който по-рано наруши въздушното пространство на 7
Коментари Харесай

Вижте самолета, който наруши въздушното пространство на 7 държави


БТВ сподели самолета, който по-рано наруши въздушното пространство на 7 страни. На фрагментите се виждат и чиновници на криминалистична лаборатория, които правят оглед на мястото. Те са го претърсили за взривно устройство и за съществуването на биологичен материал. 

Малкият и остарял аероплан наруши въздушното пространство на 7 страни, измежду които и България. Мистериозният полет стартира от Литва, минава през Полша, Словакия, Унгария, Румъния, Сърбия и каца у нас.

Българските управляващи към този момент са локализирали машината - по информация на Министерство на вътрешните работи самолетът е заредил във Видин и е кацнал на частен плац сред Търговище и Шумен. 

Появиха се и любителски запис от Румъния, който запечатва по какъв начин изтребител следва самолета извършител в румънското небе. 



Преди да стигне до България, е кацнал в унгарския град Дебрецен без позволение, споделя шефът на летището. 5-6 души са слезли и са заредили с гориво. Полицията безрезултатно е пробвала да им попречи да излетят.

Следващо зареждане е във Видинско, а последната му спирка е на частен терен в село Буховци – бившето летище в Търговище.

Българските управляващи го намират нощес с към момента топъл мотор, описа вътрешният министър.

Все още не е ясно какъв екипаж е имал и какъв брой души са пътували в дребния аероплан.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР