bTV Media Group постави официално началото на своя нов телевизионен

...
bTV Media Group постави официално началото на своя нов телевизионен
Коментари Харесай

bTV Media Group откри официално есенния телевизионен сезон

bTV Media Group сложи публично началото на своя нов ефирен сезон на блестящо събитие под мотото LIGHT UP YOUR SPIRIT. През есенния сезон феновете ще открият нов и съвременен микс от развлечение, забавление, топ публицистика и наличие, с високо продукционно и софтуерно качество.

Снимка: bTV Media Group

LIGHT UP YOUR SPIRIT събра публицисти, медийни специалисти и посетители от телевизионната промишленост, бизнес клиенти и сътрудници на медийната група. 360-градусова проекция с мултимедийно наличие и действителен фон пресъздаде атмосферата на модерната градска среда в залата. Лицата на bTV Златимир Йочев и Бесте Сабри, Петър Дочев и Мария Силвестър, бяха „ домакини “ на сцената. За положителното празненство преживяване се погрижиха треньорът в „ Гласът на България “ Миро и музикалната групировка TRIGAIDA.

Снимка: bTV Media Group

„ Продължаваме да сътворяваме съвременна мултимедийна среда за развлечение, която се грижи за младата и градска аудитория, само че по този начин също и за необятната телевизионна публика в страната. Нашите развлекателни стратегии и риалити формати, наедно с новините и настоящите излъчвания, остават неизменима част от мултиплатформения ни бизнес. През 2024 година обещаваме още повече разнообразно наличие в цялото ни телевизионно и цифрово портфолио “, споделя Ралф Бартолайт, Главен изпълнителен шеф на bTV Media Group.

Снимка: bTV Media Group

„ С началото на есен 2023 година приготвяме феновете да чакат и непредвиденото, с привкус на доста изненади. Не единствено софтуерните нововъведения ще се откроят през тази есен, само че по този начин също силата и посланията за цветен и витален градски живот, отразен през призмата на света на bTV Media Group “ – добавя Велимира Петрова, шеф „ Продажби “ на групата.

Снимка: bTV Media Group

Комбинацията от завладяващо наличие, цифрова еластичност и нараснало ползване предопределят растежа в медийната промишленост, и в частност развиването на медиите от групата на CME. След придобиването от PPF през 2020 година, CME се трансформира в един от най-големите и устойчиви медийни оператори в района на Централна и Източна Европа.

Снимка: bTV Media Group

CME ръководи телевизионни станции в България, Хърватия, Чехия, Румъния, Молдова, Словакия и Словения, и е една от водещите медийни и развлекателни компании в Централна и Източна Европа. CME излъчва 43 телевизионни канала, както безвъзмездни, по този начин и платени, и доближава до общо 49 милиона фенове. CME има също и SVOD платформата VOYO.

Снимка: bTV Media Group

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР