бТВ и продуцентска компания Midwest започнаха работа по новия български

...
бТВ и продуцентска компания Midwest започнаха работа по новия български
Коментари Харесай

Звезда от филм на Тарантино и Иво Аръков в нов сериал - slava.bg

бТВ и продуцентска компания Midwest започнаха работа по новия български сериал Белези - история за изгаряща обич, упоритости, заплетени фамилни връзки, страшни и надълбоко защитавани секрети и комплицирани житейски избори.

Съвременната фамилна драма ще придвижи феновете в многопластовия свят на едно българско семейство, белязан от обич, ненавист, сложни решения и очевидно непостижими за приемане последствия.

Сериалът ще повдигне завесата за сложността на вътрешно-семейните връзки и ще застъпи безконечни персонални и житейски тематики - по кое време би трябвало да защитаваш любовта си, по кое време би трябвало да направиш компромис и какъв е персоналният ти житейски избор.

С присъединяване си в Белези дебют в български тв сериал ще направи българо-финландския модел и актриса Вера Йорданова, дебютирала във филм на Куентин Тарантино.

Главна роля ще има и актрисата Анастасия Лютова, която дружно с Вера ще разкрие комплицираните взаимоотношения сред две сестри. Сред останалите артисти в продукцията са звездата Иво Аръков, артистът Валентин Ганев и други.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР