БСП заприличва на ИТН Преди изборите Централната избирателна комисия покани

...
БСП заприличва на ИТН Преди изборите Централната избирателна комисия покани
Коментари Харесай

Настимир Ананиев оправда Кирил Петков: Предложил е на БСП да ползват кода на ПП за машините


Българска социалистическа партия замязва на Има Такъв Народ

„ Преди изборите Централната изборна комисия предложения всички обединения да получат код, с който да ревизират дали всички машини са наред. Единствено Политическа партия, Демократична България и ГЕРБ отидоха да вземат този код. Кирил Петков е предложил Българска социалистическа партия да употребяват нашия код, с цел да се уверят, че няма проблем с машините. Да отидат да си го вземат от новия съдружен сътрудник ГЕРБ, те също имат код ”. Това съобщи по Българска национална телевизия Настимир Ананиев от „ Продължаваме Промяната ”.

Свиленски направи доста тежко подстрекателство, Българска социалистическа партия се пробва да смъкна доверието към машините, добави Ананиев. 

Той съобщи, че партията им не се опасява от отцепници.

„ Българска социалистическа партия замязва на „ ИТН ” сега, тръгнали са по техните стъпки. Няма неприятно да създадат кабинет с ГЕРБ и Движение за права и свободи, с цел да има постоянно държавно управление, само че в България сега няма водачество. Защо Борисов не сподели направил съм кабинет, ще предложа кабинет, той няма проект ”, сподели още Настимир Ананиев.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР