БСП започна днес консултации за излъчване на правителство. Вчера от

...
БСП започна днес консултации за излъчване на правителство. Вчера от
Коментари Харесай

БСП започнаха преговори с ПП за съставяне на правителство

БСП стартира през днешния ден съвещания за лъчение на държавно управление. Вчера от партията заявиха, че ще разчитат на сътрудниците от четворната коалиция при започване на това ръководство.

Социалистите започнаха диалози с " Продължаваме промяната ", съобщи кореспондент на

" На тази първа среща имаме да ви кажем четири неща – да ви благодарим и да отчетем, че като държавно управление до момента свършихме доста положителни неща, оставяме страната във финансова непоклатимост, стопански напредък и с доста добра обществена политика. На второ място – загрижени сме за месеците, които предстоят, нови провокации ни чакат, и по тази причина считаме да поставим старания да съставим реводно държавно управление, трето – имаме желание да стъпим върху програмата, която дружно изработихме и четвърто – нямаме желание да тупкаме топката ", това сподели при започване на срещата водачът на Българска социалистическа партия.

Нинова се обърна към Продължаваме промяната, че чакат от тях номинация за министър председател.

Тя бе безапелационна, че от  Българска социалистическа партия нямат желание да имитират договаряния и да тупат топката.

" Работихме доста градивно, изключително по отношение на обществената политика. Имаме най-големия напредък в Европа на индустриалното произвеждане ", съобщи Кирил Петков.

По думите му спомагателна политическа рецесия не би трябвало на България, 22 закона би трябвало да бъдат признати в идващите месеци.

" Важно е във всички аспекти на Плана за възобновяване да напреднем. Ще приказваме за политики. Първата точка на програмата, която приехме, е приемането на новия закон за КПКОНПИ, антикорупционен закон, с номинацията на господин Рашков ", добави Кирил Петков.

Очаквайте детайлности!

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР