БСП внесе референдума срещу джендър идеологията в Народното събрание. Това

...
БСП внесе референдума срещу джендър идеологията в Народното събрание. Това
Коментари Харесай

БСП внесе референдума срещу „джендър идеологията“ в НС

Българска социалистическа партия внесе референдума против джендър идеологията в Народното събрание . Това съобщи на брифинг пред журналисти лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Инициирахме осъществяване на референдум по следния въпрос - подкрепяте ли възбрана за образование, образование и агитация, свързани с смяна на пола в просветителната система на възпитаници ", сподели Нинова.

" Не бихме желали да се позволява джендър идеологията в учебни заведения измежду деца . За нас борбата за тях е идея ", изрично заяви тя.

Имам достойнството да показва една концепция , която е надълбоко вкоренена в българското схващане, че децата са най-свещеното нещо. Считам, че не би трябвало да подсещаме думите от химна на " Българската култура ". С този референдум ние поддържаме главните полезности на този химн - образованието и просветата като съществени полезности. Все още българската правна система не обезпечава сигурност на българските деца в просветителната система. Това съобщи пред юристът на Инициативния комитет за референдума против джендър идеологията Владимир Шейтанов
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР