БСП вече не е център на лявото и не е

...
БСП вече не е център на лявото и не е
Коментари Харесай

Манолова прочете присъдата на БСП

" Българска социалистическа партия към този момент не е център на лявото и не е неотменимият фактор за лявомислещите хора. 4 пъти е спадът на доверието в социалистическата партия за 5 година под управлението на Нинова. 700 000 по-малко гласоподаватели, а посланичество с 24-ма депутати е историческо дъно. При този срив на доверието тя не може да претендира за монопол ", разяснява водачът на " Изправи се, България! "  Мая Манолова.

Тя разяснява и апела на Нинова видни имена от левицата да се възобновят участието си. Манолова съобщи, че водачът на Българска социалистическа партия не е в позиция да раздава амнистии, да бъде съдник и последна инстанция кой може да се върне и кой не.
-->
" Левицата е в нежелано състояние, в будна кома е лявото посланичество. Отговорност за това носи управлението на Българска социалистическа партия, то се трансформира в частен клуб, шепа послушковци без право на лично мнение припяват на управлението ", настоя Манолова пред Bulgaria ON AIR.

Тя разкритикува представителите на левицата в Народното събрание, че са подкрепили връщането на хартиената бюлетина. 

" Няма по какъв начин да не са наясно, че връщат статуквото, мафията ще си вземе контрола над страната, мутрите се връщат. Знаем по какъв начин вършиха 12 година избори и до какво води хартиената бюлетина ", посочи Манолова.

Лидерът на " Изправи се, България! " чака напълно скоро предварителни избори.

" Очевидно е, че вървим към предварителни избори, ритуалните танци на партиите вбесяват гласоподавателя. Нито ГЕРБ ще направи техническо държавно управление, нито държавно управление на малцинството ще направи Кирил Петков, а мераците на Янев за обща коалиция будят смях ", разяснява Манолова.

На идващите предварителни избори ще се яви новото ляво обединяване от някогашни и сегашни социалисти, обединени към президента Георги Първанов.

" Ще отидем дружно на идните избори, работим за нов ляв политически индивид, ляв блок. Обединихме се към три стъпки: Левицата би трябвало да се върне към хората, към проблемите и дневния ред на българските жители, да издигнем общи листи, да извадим левите остриета в локалната и парламентата власт, а не послушковците към някои партийни водачи ", даде безапелационна поръчка Манолова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР