БСП върви към еднолично управление. Решението за Кирил Добрев е

...
БСП върви към еднолично управление. Решението за Кирил Добрев е
Коментари Харесай

Шаренкова срина Корнелия Нинова. Председателят на БСП в оставка налага личната си воля, БСП върви към еднолично управление! Всичко започна с отстраняването на Първанов

БСП върви към еднолично ръководство. Решението за Кирил Добрев е взето или на автограф, или по телефон. Доста хора не знаеха за него. Тук има налагане на персонална воля на ръководителя в оставка Корнелия Нинова. Няма никакви доказателства за обвиняванията към него.

Това съобщи пред Нова нюз Светлана Шаренкова, член на Народно събрание на Българска социалистическа партия.

" Това не е вярно. В Българска социалистическа партия няма съпротива, има хора, които мислят друго. Не може да ги подлагат на критика, че дават изказвания по медиите. Та ние не сме се събирали не помня от по кое време ", изясни Шаренкова.

По думите ѝ цветущият език на Добрев не се харесва на по-възрастните социалисти, за разлика от по-младите. Шаренкова изясни, че Българска социалистическа партия постоянно се е гордяла със своята либералност. " Изведнъж би трябвало да изключваме наш приятел със своята следа в партията. Един от създателите на младежкото придвижване “, съобщи социалистката. За нея огромните неточности са почнали с изключването на някогашния ръководител Георги Първанов.

„ То беше противоуставно и погрешно. Той изправи партията на крайници, а преди него тя беше на дъното. Тогава най-малко Станишев имаше доблестта да направи обществено съвещание. Аз съм изрично срещу изключването на Добрев “, съобщи тя.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР