БСП сме категорично против Пловдивският панаир да бъде частна собственост.

...
БСП сме категорично против Пловдивският панаир да бъде частна собственост.
Коментари Харесай

БСП: Категорично сме против Пловдивският панаир да бъде частна собственост

„ Българска социалистическа партия сме изрично срещу Пловдивският панаир да бъде частна благосъстоятелност. Той е национално благосъстояние, по тази причина от трибуната на Народното събрание преди месец сигнализирахме обществеността, че общинските съветници на ГЕРБ са подготвени да продадат това национално благосъстояние. “

Това съобщи националният представител на левицата от Пловдив Иван Петков на конференция в коридорите на Народното събрание.

По думите му още преди три месеца Градската организация на Българска социалистическа партия в Пловдив е взела решение, което е изпратила и до общинските съветници и медиите, с което са се разграничили от хората, влезнали в Общинския съвет от листата на „ Българска социалистическа партия за България “. „ Не веднъж сме уведомили пловдивчани, а и през днешния ден желаеме отсам да заявим ясно, че това са лица напълно следени от Георги Гергов. Същото се случи и във Варна, където под диктовката на кмета Иван Портних, съветниците на ГЕРБ гласоподаваха да се върнат акциите на господин Гергов, а в този случай съветниците на Българска социалистическа партия бяха срещу. За това решение госпожа Нинова, като вицепремиер, изпрати писмо към регионалния шеф, с цел да бъде спряна договорката. Беше заведено и дело в Административния съд “, разяснява той.

„ Направихме всичко допустимо да бъде сигнализирана и прокуратурата и към този момент дълги месеци няма никакъв отговор. А още преди две години основният прокурор съобщи, че ще направи инспекция, само че дано най-сетне се задейства “, прикани Иван Петков и добави, че от Българска социалистическа партия по всевъзможен метод ще се опитат да запазят националния интерес.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !    

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР