БСП ще търси непартийна кандидатура за кандидат за кмет на

...
БСП ще търси непартийна кандидатура за кандидат за кмет на
Коментари Харесай

БСП ще търси софийски Румен Радев за кмет на столицата

Българска социалистическа партия ще търси непартийна кандидатура за претендент за кмет на София. Лидерът Корнелия Нинова разгласи преди ден старт на подготовката за локални избори 2019 на среща на управлението на столичните социалисти с над 600 ръководители на съществени партийни организации на левицата в София. 

Идеята за " софийски Румен Радев " е стартирана пред актива от ръководителя на БСП-София Калоян Паргов, научи OFFNews от участвали на форума. Отсега мислете за претендент за кмет на София, е призовала Нинова. 

„ Апатията в Българска социалистическа партия завърши. Предстои ни доста работа, всички дружно да предложим на жителите на столицата алтернативата, от която се нуждаят. Българска социалистическа партия разполага с фрагменти и напълно скоро ще ги представим пред обществото, е декларирал Калоян Паргов на срещата. 

Най-високият резултат в борбата за кметския стол в столицата Българска социалистическа партия реализира през 2003 година, когато претендентът й - банкерът Стоян Александров, който не бе член на партията, изпревари синия водач Надежда Михайлова и се изправи на балотаж против Стефан Софиянски. 

На 21 октомври БСП-София се събира на градска конференция. Форумът обаче щял да е по-скоро механически - за попълване на Градския съвет на партията и избор на нов началник на контролната комисия. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР