БСП ще се включи в искания вот на недоверие от

...
БСП ще се включи в искания вот на недоверие от
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: БСП ще подкрепи вота на недоверие

БСП ще се включи в претенции избор на съмнение от партия „ Възраждане ”. Това разгласи Корнелия Нинова. Той нападна политиката на кабинета в бранш " Енергетика ".

 
-->
„ Ще прибавим още претекстове, с цел да се очертае цялостната картина за проблемите в енергетиката. Даваме нашите подписи и в границите на днешния ден вотът ще бъде импортиран ”, сподели водачът на партията.

Българска социалистическа партия ще добави в претекстовете решението за подаяние на двата нуклеарни реактора, дейностите, свързани с анулация на концесията на пристанище " Росенец " и следствията за цените на петрола и още проблематични, съгласно тях, точки. „ Ние от години се борим за отбрана на енергийната ни сигурност и опазване работните места на хората “, акцентира Нинова.

По думите ѝ има достатъчно причини за внасяне на избор на съмнение: „ С дейностите си ръководещото болшинство в действителност поставя кръст на българската енергетика. Най-малкото, което може да желаяме, е избор на съмнение и понасяне на политическа отговорност за това, което се случва “, настояват от партията.

В сряда поръчка за поддръжка на вота дадоха и от " ИТН ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР