БСП ще пише писмо до президента Румен Радев с призив

...
БСП ще пише писмо до президента Румен Радев с призив
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! БСП с кърваво писмо до Радев с призив да спрат да изнасят недоказани данни

БСП ще написа писмо до президента Румен Радев с апел да не разрешава на неговите служебни министри да вземат участие в предизборната акция. Това разгласи ексшефът на алената група в Народно събрание и член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Георги Свиленски на специфична конференция.

Ставаме свитетели на грубата и неслучайна интервенция на служебния кабинет в предизборната акция. В последните дни се изнасят непрестанно непроверени и недоказани манипулативни данни, съобщи Свиленски.

„ В началото на предходната седмица бяхме очевидци на първите такива – че се изнася оръжие за Украйна и пари за Дубай. Самият длъжностен министър през вчерашния ден опроверга тези данни, като сподели, че постоянното държавно управление не е изнасяло оръжия за Украйна и, че по време на постоянното държавно управление не са изнасяни пари в офшорки в Дубай. Днес тази акция продължава. Целта на тази акция да се изнасят непроверени и подправени данни и да се урони престижът на Българска социалистическа партия, да се урони престижът на прадставителите на Българска социалистическа партия в правитеството, да се сложи Българска социалистическа партия според, да се унижи Българска социалистическа партия като партия, резултатът на тези избори да бъде понижен и Българска социалистическа партия да се сложи според на задкулисието и на тези хора, които желаят да овладеят партията, с цел да се извършват техните поръчки “, разяснява Свиленски.

Затова се обръщаме към служебните министри, премиера, президента – да не се разрешава служебният кабинет да бъде страна в предизборната акция, защото ние нямаме опция да проведем същинската среща с гласоподавателите си и диалогът за политиките, а сме непрестанно в обстановка да опровергаваме погрешни, манипулативни и недоказани изказвания, добави той. Червените ще пишат писмо и до медиите – да не се дава естрада на непроверени, погрешни и манипулативни данни, които уронват престижа на която и да е политическа мощ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР