„БСП предлага за шести път намаляване на ДДС за месо,

...
„БСП предлага за шести път намаляване на ДДС за месо,
Коментари Харесай

Румен Гечев със сериозни критики към ГЕРБ

„ Българска социалистическа партия предлага за шести път понижаване на Данък добавена стойност за месо, мляко, брашно и тестени произведения, както и на медикаменти – ние сме поредни. В нашите оферти прилагаме европейски систематичен подход- въвеждане на 9% Данък добавена стойност за храни и медикаменти. ГЕРБ оферират понижаване на Данък добавена стойност единствено на ресторантьорите. Ние желаеме да се помогне и на другите браншове. Българска социалистическа партия е срещу работата на парче.” Това съобщи националният представител от „ Българска социалистическа партия за България” Румен Гечев пред Българска национална телевизия.

Той изрази убеденост, че този европейският метод ще проработи и в България, както работи в Германия,Франция и във всички други европейски страни и добави, че тази мярка работи от десетилетия за над 500 милиона европейски жители.

„ Дали немци, французи, италианци и японци са си унищожили бюджетите, като са с понижен Данък добавена стойност, а единствено България не си е унищожила бюджета? Над 180 страни от Организация на обединените нации работят с диференцирани налози, а ръководещите от ГЕРБ настояват, че те са прави, а всички други страни грешат”, сподели Гечев. Социалистът напомни, че даже съперници на левицата застъпват нуждата от напредничав налог. Той разяснява, че ГЕРБ работят с доста години забавяне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР