БСП не предлагат алтернатива, те имат само една единствена цел

...
БСП не предлагат алтернатива, те имат само една единствена цел
Коментари Харесай

Цветан Цветанов с нова атака към Румен Радев. България върви напред, а той е...

БСП не оферират опция, те имат единствено една единствена цел - влизането им във властта, посредством служебния кабинет на Румен Радев - техния президент. Това сподели ръководителят на ПГ ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред БНР.

Според него при визитите си в разнообразни области на страната, депутати от опозицията се явяват неподготвени за региона, в който отиват.

Цветанов посочи, че представящите „ Визия за България “ са повече от слушателите. „ Искам да им пожелая триумф, да работят по този метод, тъй като това напълно обслужва политическа партия ГЕРБ, с неналичието на различни и правни решения за бъдещо ръководство на страната “, разясни той.

Попитан, честите му пътувания в разнообразни области в страната, не значат ли подготовка за предварителни избори, Цветанов отговори: „ Трябва да ви кажа, че няма никаква смяна от тези 12 години, в които се занимавам с политика. Постоянно съм на път и непрекъснато съм в разговор с нашите структури. Това е силата на партия ГЕРБ, че има действителни структури, които са в непрекъснат контакт с управлението на партията “.

Според него е изцяло обикновено тезата на опозицията да бъде такава, че държавното управление ще падне.

„ Българска социалистическа партия не оферират опция, те имат единствено една единствена цел - влизането им във властта, посредством служебния кабинет на Румен Радев - техния президент “, посочи той.

Цветан Цветанов изясни, че съгласно него най-важно е да няма разминаване в управническите решения на дребната и огромната коалиция. Що се отнася до назначената за вицепремиер на мястото на Валери Симеонов - Марияна Николова, Цветанов означи, че щом предлагането идва от премиера от квотата на Оперативна програма, ГЕРБ са съгласни с това решение. Попитан какво чака от нея, той отговори: " Да извърши уговорката, който е подхванало държавното управление и това, което е предложило ръководството на българските жители с управническата ни стратегия, одобрена 2017 година, както за увеличение на приходите на жителите, по този начин и политики свързани с обучение, екология, земеделие и всичко обвързвано с икономическия напредък и напредък на страната ".

Според Цветанов няма аргументи и нищо не постанова да има смяна на настоящето ръководство.

„ Виждаме какви са индикаторите и какви са оценките на Европейска комисия по механизма за оценка и съдействие, знаете, това беше най-хубавият отчет, излизал за България. Ние се движим в вярната посока както за битка с проведената престъпност и законодателната активност, по този начин и за промените и правосъдната система. Все отново имаме някаква стъпка, която дава положително самочувствие за страната ни “, уточни той.

По думите му трусовете в дребната коалиция основават чувство за избрана неустойчивост, само че когато се разискват тематиките и се вършат съдружни препоръки, няма никакви проблеми за взимане на верни управнически решения.

 

 

/ПИК

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР