БСП не предлага алтернативи, а иска да създава само хаос.

...
БСП не предлага алтернативи, а иска да създава само хаос.
Коментари Харесай

Цветанов: БСП не предлага алтернативи, а иска да създава само хаос

БСП не предлага други възможности, а желае да основава единствено безпорядък. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по време да дебатите по предлагането на Българска социалистическа партия за осъществяване на референдум за Истанбулска спогодба, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Цветанов разяснява, че Българска социалистическа партия са създали даже и подписка за приемане на конвенцията през ноември и декември. „ Много е елементарно да се заиграете със страховете на хората. В това отношение сте номер едно. Но вие в никакъв случай не може да сте политическа мощ с ясна визия ”, счита Цветанов.

„ Ако през днешния ден попитаме какво мисли ръководителят на ПЕС разликата е голяма, какво мислят тези, които са работили по тази спогодба - Илияна Йотова, някогашен евродепутат и настоящ вицепрезидент ”, уточни ръководителят на ГЕРБ.

Вие друго не може да извършите с изключение на да дестабилизирате страната. Никога няма да бъдете ръководещи с този метод, тъй като сте непрогнозируеми, обърна се Цветанов към Българска социалистическа партия.

„ Днешният спор можеше да бъде отсрочен, тъй като всички разбрахме, че Министерски съвет на днешното си съвещание ще изтегли конвенцията, а доколкото разбрах тя е изтеглена към този момент ”, разяснява Цветан Цветанов.

Искахте да се заигравате още веднъж със страховете на хората. Не оферирате други възможности, а желаете да създавате единствено безпорядък, добави той. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР