БСП поиска Цветан Цветанов да си подаде оставката и да

...
БСП поиска Цветан Цветанов да си подаде оставката и да
Коментари Харесай

БСП иска отстраняването на Цветанов от политиката

Българска социалистическа партия изиска Цветан Цветанов да си подаде оставката и да напусне политиката въобще. Мотив за настояването на опозиционната партия е освен абсурдът „ Апартаментгейт”, а и поради лобистките закони, които прокарва ГЕРБ, написа segabg.com. Информацията заяви депутатът Елена Йончева на ексклузивен брифинг.
„ Проблемът с жилищата на властта не е единствено в закупени жилища с цени няколко пъти по-ниски от пазарните. Преди няколко дни Българската стопанска камара излезе с информация, че 42% от признатите закони минават през задния вход, т.е. те обслужват частни ползи, частни фирми”, посочи Йончева. Йончева счита, че министър председателят Бойко Борисов е угрижен повече за това, от кое място идва офанзивата за жилищата, в сравнение с за корупцията в ГЕРБ. В тази връзка, тя прикани министър-председателят да разяснява последния отчет на Европейска комисия от февруари тази година, в който се споделя, че две трети от сигналите за корупция на видни български политици не се проверяват.
По думите ѝ поправката „ Артекс” е импортирана от ГЕРБ и от партията са знаели защо става въпрос, а двама депутати от Българска социалистическа партия са подкрепили, само че не са знаели защо се касае.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР