БСП имаха сериозна заявка за остра и сериозна опозиция, а

...
БСП имаха сериозна заявка за остра и сериозна опозиция, а
Коментари Харесай

Антоанета Христова: Поведението на БСП беше автогол

Българска социалистическа партия имаха сериозна поръчка за остра и сериозна съпротива, а Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила успяваше да изведе напред партията от ниския рейтинг в предишното. Вчера се видя едно извънредно политизиране. Това ни слага въпроси за бъдещите политически връзки сред ръководещи и съпротива. Това съобщи Антоанета Христова, шеф на Института за проучване на популацията и индивида в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Парламентът сега е отвън подтекста на решаването на проблемите на народа. Въпреки това свадите се отразяват и на хората. Поведението на Българска социалистическа партия беше автогол ", добави тя.

"От ГЕРБ топят доверието си с малко, а от Българска социалистическа партия го повишават с малко, само че не предстоят огромни разлики в мнението на жителите. Това, че съпротива и ръководещи се бият е тривиална вест, по принцип. И щеше да остане по този начин, в случай че не беше споменаван Народният съд ", съобщи социологът Андрей Райчев.

"Има ли метод да се завоюва войната за предишното, то е реалност, няма какво да се печели. Народът не желае такива работи. В обстановката по-неправ е Валери Жаблянов ", приключи Райчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР