„БСП е партия на 130 години. Когато излязат окончателните резултати

...
„БСП е партия на 130 години. Когато излязат окончателните резултати
Коментари Харесай

Иван Ченчев: БСП е гарант за това очакванията на хората да получат своята реализация

„ Българска социалистическа партия е партия на 130 години. Когато излязат окончателните резултати ще седнем вътре в партията и тогава ще излезем с съответен разбор. " Това съобщи лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в София област Иван Ченчев в ефира на Българска национална телевизия, като добави: „ Има предпочитание на хората за нещо ново, на доста от местата българските жители гласоподаваха за тази нова вълна и за смяната, която те си показват ".

В предаването " Денят стартира " социалистът изясни, че левицата е направила всички допустимо, работила е политически правилно и добави: „ Българска социалистическа партия направи стратегия с управническа визия, която не характеризира единствено един мандат на ръководство, а в действителност визия за излизане на България от рецесиите в идващите 10-15 години. Направихме и краткосрочни ограничения за първите 100 дни от ръководството, които час по-скоро да ни извадят от всички рецесии ", уточни той. По думите му Българска социалистическа партия поредно предлага решения, които са в полза на хората, като преизчисляване на пенсиите и измененията в опазването на здравето.

„ Ние сме поръчител за това упованията на хората да получат своята реализация като създадем едни положителни и градивни договаряния ", съобщи Иван Ченчев и добави: „ Оттук нататък Българска социалистическа партия ще подходи доста отговорно и ще продължи както в 46-тия парламент да бъде диалогична. Това, което може да бъде сложено пред нас като задача, е да сближим позиции с партиите, изключително тези, които са на " новата вълна ", разяснява той. Ченчев удостовери и позицията на левицата, че за тях не са значими имената и позициите, а политиките и стратегиите.

„ На втори тур президентът Радев ще успее да продължи това, което всички българи желаят, както и Българска социалистическа партия го желае - промяната на модела, който 12 години беше задушил България ", заключи Иван Ченчев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР