БСП е доволна от , защото така столетницата спечелила време

...
БСП е доволна от , защото така столетницата спечелила време
Коментари Харесай

БСП използват провала на кворума, за да защитят трудови права

Българска социалистическа партия е удовлетворена от, тъй като по този начин столетницата спечелила време да отвоюва настояванията си по Кодекса на труда.

Призоваваме синдикати и трудещи се да изискат от депутатите да не поддържат измененията, съобщи на брифинг в Народното събрание Георги Гьоков.

Промените в Кодекса за труда касаят директно увеличението на изключителния труд и опцията за увеличение на интервала за изчисляването му. Именно на това се опълчи левицата в зала. Правата на трудещите са най-важни и никой няма да лишава към този момент добити права, закани се Гьоков. Всички би трябвало да схванат, че сега, в който в страната всички българи се вълнуват от напълно други неща, свързани със болестта, вируса, настъплението и неналичието на медицински фрагменти, Народното събрание не би трябвало да се занимава с неща, които лишават трудови права, уверен е социалистът.

Според него всяка заран Народното събрание би трябвало да стартира работата си с чуване на здравния министър Костадин Ангелов за пандемията. Левите чакат и отговора му имало ли е депутати под карантина предходната седмица в пленарната зала. Той допусна, че точно поради това от Движение за права и свободи не влизат в зала.
 Липса на кворум спъна работата на Народното събрание Обновена
Липса на кворум спъна работата на Народното събрание

Филип Попов от Българска социалистическа партия изиска поименна проверка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР