БСП е дала благословия на две свои дами да станат

...
БСП е дала благословия на две свои дами да станат
Коментари Харесай

БСП даде благословия на две дами, стават министри

БСП е дала благословия на две свои дами да станат министри в служебния кабинет на Румен Радев, научи " Марица ". Става въпрос за Весела Лечева и Деница Златева, като за втората социалистите имаха известни запаси. Очаква се новото държавно управление да бъде оповестено на 11 юли.

Лечева, многократна международна шампионка по пукотевица, ще оглави Спортното министерство. Най-красивите очи в българския спорт, както я назоваха преди време, има опит на този пост. Депутатът от Българска социалистическа партия оглавяваше ДАМС (тогава с сан на министерство) в кабинета на Станишев.



Деница Златева евентуално ще е вицепремиер, като ще дава отговор за европейските въпроси. Дамата има опит като подобен в предходния кабинет на Румен Радев. Тя беше и евродепутат, а за последно беше назначена в Булгартрансгаз от Бойко Борисов.

В коридорите на Народното събрание се спряга интензивно и името на Желю Бойчев, едно от известните лица на Българска социалистическа партия. Той е с късмет за стопанската система или енергетиката, само че още не е несъмнено, че ще става министър.

Както " Марица " първи заяви, за министър председател е гласен военачалник Стефан Янев, родом от Пловдивско. Той е секретар на президента Румен Радев и беше вицепремиер в предходния длъжностен кабинет.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР