“БСП да знаят, че ако промените в Изборния кодекс се

...
“БСП да знаят, че ако промените в Изборния кодекс се
Коментари Харесай

Петков: Няма да има правителство с БСП ако промените в Изборния кодекс се приемат в зала

“БСП да знаят, че в случай че измененията в Изборния кодекс се одобряват в зала, ние няма да влезем в коалиция с тях. Решението е тяхно. ” Това съобщи Кирил Петков от Политическа партия на ексклузивен брифинг в Народното събрание дружно с Демократична България, съобщи кореспондент на БГНЕС.

“ГЕРБ, Движение за права и свободи, и Българска социалистическа партия споделиха на българите в страната: “Ние ще решаваме вместо вас, а на българите в чужбина, не ни е грижа за вас! ”, съобщи още водачът на Политическа партия.

Това, което се случи надалеч надвишава връщането на хартиената бюлетина, това е проява на мощ. Българска социалистическа партия освен даде опция да се гласоподава с хартия, видяхме доста сериозна проверка на целия избирателен развой без разискване, съобщи Христо Иванов от Демократична България.

Заседанието на правната комисия е в нарушаване на процедурата даже. Това е проява на силата на ново болшинство, което е готово да ръководи и да организира избори, тъй че да завземе властта посредством избори. Българска социалистическа партия направиха проява на цялостна преданост към ГЕРБ и Движение за права и свободи, сподели Иванов. Сглоби се обединението на реванша, уточни още той. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР