Брюксел се подготвя да преживее тежка седмица покрай насрочената за

...
Брюксел се подготвя да преживее тежка седмица покрай насрочената за
Коментари Харесай

Брюксел се подготвя за тежка седмица

Брюксел се приготвя да преживее тежка седмица около плануваната за вторник и сряда среща на държавните и държавните ръководители на страните от НАТО.

Белгийските медии приканват жителите да се запасят с самообладание, а в случай че е допустимо, да вземат почивни дни или да се възползват от правото си да работят от вкъщи. Предвижда се от на следващия ден в столицата да бъдат затваряни ненадейно централни и обходни улици, чийто лист не се оповестява от съображения за сигурност.

Уличното придвижване ще бъде в допълнение затруднено от почналите големи поправки на основни тунели. Към това ще се добави двудневна стачка на чиновниците в железниците.

Утре вечер в града, наред с останалите си сътрудници, идва президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп. За белгийските управляващи, които един път към този момент бяха домакини на Тръмп, предизвикването този път ще бъде по-голямо поради идния по същото време полуфинал на Световното състезание по футбол в Русия сред тимовете на Белгия и Франция.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР