Брутният вътрешен продукт на Китай може да нарасне с 8,5%

...
Брутният вътрешен продукт на Китай може да нарасне с 8,5%
Коментари Харесай

Китайската икономика може да нарасне с 8,5% през 2021 година

Брутният вътрешен артикул на Китай може да нарасне с 8,5% през идната година вследствие на стратегиите за, които могат да бъдат въведени в международен мащаб до юни 2021 година, съобщи в петък Ма Цзюн, член на Комитета по паричната политика на Китайската национална банка (PBoC).
В изявление за финансовия новинарски уебсайт MNI - Market News той посочи, че износът на Китай може да скочи, ако членовете на Организацията за икономическо съдействие и развиване (ОИСР) ваксинират против Covid-19 по-голямата част от своето население до началото на втората половина на 2021 година
 Виетнам стартира тествания на лична ваксина против COVID-19 Виетнам стартира тествания на лична ваксина против COVID-19
Виетнам стартира от през днешния ден тествания на лична ваксина против ковид върху доброволци, съобщи БГНЕС. Ваксинирането на доброволцит...
Ма Цзюн също по този начин означи, че цялостният напредък, който стопанските системи на Европа и Съединени американски щати могат да реализират до тогава, също би имал позитивно влияние върху китайския експорт.
Китайският икономист акцентира, че вътрешната стопанска система не е изправена пред дефлационни опасения.
Той се ангажира, че Китайската централна банка ще продължава да ползва самодейна фискална политика, да поддържа стабилността и приемствеността на макрополитиките.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР