Брутално изнасилване е извършено тази нощ в Мездра, информнира агенция

...
Брутално изнасилване е извършено тази нощ в Мездра, информнира агенция
Коментари Харесай

Цяла България е в шок от брутално, кърваво изнасилване на младо момиче

Брутално обезчестяване е осъществено тази нощ в Мездра, информнира организация BulNews. Заради деликатния темперамент на закононарушението информацията на този стадий е нищожна, само че медията ни съумя въпреки всичко да научи детайлности за него. Рано сутринта на тел. 112 е бил получен сигнал за младо момиче в тежко положение. Когато незабавните медици пристигнали на ул. „ Янко Сакъзов “ 4А и влезнали в апартамент във вход Б, те заварили жертвата да лежи измежду локва кръв. По най-бързия метод момичето е било превозено към болничното заведение, само че и до момента по стълбите и пред постройката има останали кървави следи. На този стадий е ясно, че лекарите се борят да спрат кръвоизливите и да наваксат изгубената кръв, по тази причина момичето лежи на системи, в устойчиво, само че тежко положение.
Апартаментът, в който е намерено изнасиленото момиче, е благосъстоятелност на 22-годишен мездренчанин, с букви В.Й. Извършителят на бруталното закононарушение незабавно е арестуван.
До обед пред блока, в който живее обвиненият, имаше 3 патрулки на полицията. Опитни криминалисти към този момент работят по документиране на закононарушението, което вцепени железничарското градче.
Официална информация за бруталното обезчестяване се чака през идващите дни.

Снимката е илюстративна.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР