Бруталният рецидивист Христо Даракчиев получи днес 10-ата си присъда. Пред

...
Бруталният рецидивист Христо Даракчиев получи днес 10-ата си присъда. Пред
Коментари Харесай

Син на боксова легенда ще лежи в затвора за агресия

Бруталният рецидивист Христо Даракчиев получи през днешния ден 10-ата си присъда. Пред Районния съд в Бургас той се призна за отговорен и подписа съглашение с прокуратурата, приемайки дейно наказване от 6 месеца поради смъртните закани и побоя, който нанесе над сестра си Гергана през юни т.г. Синът на именития бургаски боксьор Петър Даракчиев, e измежду най-проблемните персони в престъпния контингент, разкриха криминалисти пред Флагман.бг.

Той злоупотребявал с опиатите, лежал е няколко пъти в центъра за психологично здраве „ Проф.д-р Иван Темков “ поради „ неконтролируема експанзия “ и афективно разстройство. Психиатри настояват, че бил относително добре до момента в който е в диспансера, само че след напускането спирал да си пие хапчетата и ставал различен човек.

Именно по този начин се стигнало и до сериозния проблем през юни, когато той първо заплашил, че ще пребие сестра си, а откакто тя, познавайки го добре, подала сигнал в полицията и го арестували, той се върнал и я фактически я пребил.

Предупредил, че идващите потърпевши ще са децата ѝ.

Само за това действие вървят няколко паралелни каузи против него.

През предходната седмица той получи още две нови присъди – от по 4 и 6 месеца.

Скоро следва да му бъде направена кумулация, която ще го остави няколко години зад решетките и обезпечи най-малко към този момент успокоение на фамилията му.

Вчера Христо Даракчиев бе извънредно преклонен. Пред Флагман.бг той разгласи, че съжалява за случилото се и се надява да няма повече проблеми с правораздаването.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР