Бруталният и справедлив хумор на водещия на церемонията Златен глобус

...
Бруталният и справедлив хумор на водещия на церемонията Златен глобус
Коментари Харесай

Речта на глобусите, която съсипа Apple, Amazon и Disney

Бруталният и обективен комизъм на водещия на церемонията " Златен глобус " се трансформира в шлагер в обществените мрежи ден след оповестяването на спечелилите. 
Рики Джървейс изпържи огромните корпоративни играчи, подигра ултра толерантните привички на Холивуд и шокира всички на аления килим. 
" Щяхме да подготвим лист in memoriam с отишлите си тази година, само че като видях листата с хората...просто не беше задоволително разнороден. Белите бяха повече... ", съобщи в речта си Джървейс. 
После таман похвали номинирания сериал " The Morning Show " на Apple, когато думите му получиха непредвиден поврат. 
" Страхотна драма за достойнството...за това да правиш постоянно вярното нещо. И направена от компания, която има Sweatshops в Китай (фабрики, където служащите са заети при неприятни условия, ниско заплашване, от време на време детски труд и др.)
Тези компании - това е просто необикновено - Apple, Amazon, Disney - в случай че спечелите премия довечера, апелирам, не правете политическа тирада, не ползвайте церемонията за естрада. Вие не сте в позиция да поучавате публиката, нямате нищо общо с действителния свят. Така че в случай че спечелите, елате, вземете си дребната премия и се разкарайте ", съобщи Джървейс. 
Сподели с твоите другари
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР