Брутална агресия към дете! Арестуваната е майката на 5-годишно момче.

...
Брутална агресия към дете! Арестуваната е майката на 5-годишно момче.
Коментари Харесай

Брутална агресия към дете! Арестуваната е майката на 5-годишно момче

Брутална експанзия към дете! Арестуваната е майката на 5-годишно момче. Заедно със своя другар упражнявали редовно принуждение над детето.Тормозът траял близо два месеца, оповестиха от районната прокуратура.

Сигналът за експанзията подала близка на детето, която на 8 януари забелязала огромна рана на главата му. Според държавното обвиняване момченцето било обезобразено, а пострадванията му били животозастрашаващи.

От дома на обвинените са конфискувани предмети, с които се допуска че детето е било удряно. Двамата са арестувани до 72 часа, като следва прокуратурата да внесе искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража ” по отношение на тях.

Жена скубе и рита момиче  в Монтанско,припомня SafeNews.Оттам прецизират, че на 29 ноември към 19,45 ч. в ОДЧ на районно управление (на МВР) Берковица постъпил сигнал от 112 за зародил побой в село Долна Бела речка, общ. Вършец.

При посещаване на сигнала е открито, че същата вечер към 19,00 ч. в къща в селото 61-годишна локална жителка скубала за косата и ритала с крайници 10-годишно момиче от същото село. След като схванал за случилото се, 33-годишен от същото село, татко на потърпевшото момиче, нанесъл няколко удара с ръка по лицето на 61-годишната жена.

Safenews припомня и различен случай на принуждение към дете.Момиче би и малтретира възпитаник със специфични потребности.Това стана ясно откакто видеоклип бе оповестен в обществените мрежи.

На въпросното видео се вижда по какъв начин момиче се кара и удря поредност от плесници на седнало момче на пейката.

Източник: NOVA

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР