Брус Уилис се разделя с киното заради заболяване, предава ,

...
Брус Уилис се разделя с киното заради заболяване, предава ,
Коментари Харесай

Брус Уилис се разделя с киното заради диагноза, изявление разпространиха най-важните жени в живота му

Брус Уилис се разделя с киното поради заболяване , предава, а най-важните дами в живота му разпространиха изказване.

Семейството на 67-годишния артист разгласи, че Уилис се отдръпва от специалността, откакто е диагностициран с афазия - езиково разстройство, породено от увреждане на мозъка, засягаща способността на човек да поддържа връзка .
 Милите моменти на Брус Уилис и Ема Хеминг Уилис под светлините на прожекторите  Милите моменти на Брус Уилис и Ема Хеминг Уилис под светлините на прожекторите  Милите моменти на Брус Уилис и Ема Хеминг Уилис под светлините на прожекторите  Милите моменти на Брус Уилис и Ема Хеминг Уилис под светлините на прожекторите
Изявление от членовете на фамилията на Уилис бе оповестено в обществените медии, подписано с имената на брачната половинка му Ема Хеминг и двете им дъщери Мейбъл и Евелин, някогашната му половинка Деми Мур и трите му дъщери Румър, Скаут и Талула.

„ На невероятните поддръжници на Брус, като семейство искахме да споделим, че нашият обичан Брус изпитва някои здравословни проблеми и неотдавна беше диагностициран с афазия, която се отразява на когнитивните му качества “ , стартира изказването. „ В резултат на това и след доста обсъждане Брус се отдръпва от кариерата, която значи толкоз доста за него. “

Изявлението продължава с думите: „ Това е в действителност предизвикателно време за нашето семейство и ние сме толкоз признателни за вашата непрекъсната обич, съчувствие и поддръжка “, продължава изказването. „ Преминаваме през това като мощна фамилна единица и искахме да притеглим почитателите му, тъй като знаем какъв брой доста значи той за вас, както и вие за него. Както Брус постоянно споделя, „ Изживейте го “ и дружно планираме да създадем тъкмо това. С обич, Ема, Деми, Румър, Скаут, Талула, Мейбъл и Евелин “.

Актьорската кариера на Брус Уилис стартира при започване на 80-те години с дребни функции, напомнят от. Успява да пробие по-късно през същото десетилетие с помощта на основната роля в сериала „ Лунатици “ и осъществяването си като Джон Макклейн в „ Умирай мъчно “ от 1988 година, който дава начало на първата огромна кино поредност за артиста.

През четиридесетгодишната му актьорска кариера филмите на Уилис са спечелили над 5 милиарда $ по целия свят. Той е номиниран за пет награди „ Златен глобус “ (печели една от тях за „ Лунатици “) и три „ Еми “ (печели за „ Лунатици “ и посетител присъединяване в „ Приятели “).

През последното десетилетие артистът взе участие най-вече в голям брой нискобюджетни екшън продукции, а измежду по-мащабните планове, достигнали по екраните у нас, е „ Стъкления “ от 2019 година

Цитати на Брус Уилис и още информация за него си припомнете в галерията тук:
 Брус Уилис:  Брус Уилис:  Брус Уилис:  Брус Уилис:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР